Pilna!! Pomoc w dostawie częśći (dubluje temat)

Zwiń
X
Zwiń
  • Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomekbiala
    Classic
    • 2011
    • 27

Zamieszczone przez ruwado
    W ubiegłym roku Sejm wprowadził zasadę solidarnej odpowiedzialności za zobowiązania z tytułu podatku od towarów i usług. Oznacza to, że jeżeli dostawca towarów lub usług nie zapłaci podatku należnego, administracja skarbowa może się domagać się zapłaty zaległości podatkowych od... nabywcy. :lol:
    a czy czasem nie chodzilo tylko o wybrane 'duże' galezie gospodarki jak handel prętami metalowymi?
  • Rekin Chlebojad
    Rider
    • 2010
    • 474

Witam mam pytanie czy któryś z forumowiczow wybiera sie może w trase Kraków-Nowy Sącz (najlepiej Piwniczna)?? Padło auto narzeczonej i potrzebuje jedną część do odebrania w Krakowie, a to niestety wyprawa na cały dzień autobusem albo PKP w grę wchodzi Niedziela tj: Jutro 18.08.2013 ewentualnie Poniedziałek 19.08 po 17 (odbiór w Krakowie częsci).
    Napisałem tutaj , bo koledzy z okolic i może akurat.... w razie czego prosze o sms oddzwonie 507-595-898 , ewentualnie część za paliwko oczywiscie do zwrotu.
    [scroll:d077aef450]Moja Czesia 1.6 TDI CR DSG---SPRZEDANA------> Jest Lexus CT200h [/scroll:d077aef450]

Komentarz

Pracuję...